SUOSITTU - GREE Amber Ilmalämpöpumppu


Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree on tuonut markkinoille huippu-uutuuden Amber-ilmalämpöpumpun. Gree Amber -ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas.


Design

Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree on tuonut markkinoille huippu-uutuutena Amber-ilmalämpöpumpun. Gree Amber -ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Sisäyksikön tyylikäs valkoinen lasimainen pinta soveltuu erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti. Sen käyntiääni on erittäin hiljainen 22 dB(A).


Amber-ilmalämpöpumpun edistyksellinen tekniikka mahdollistaa, että pumppu edustaa korkeinta mahdollista A+++ -energiatehokkuusluokkaa sekä lämmityksessä että viilennyksessä.

Edistyksellinen tekniikka

Green patentoima kaksiastekompressori on suunniteltu eritysesti Pohjolan kylmiä olosuhteita varten. Tämän täysin uuden ja tehokkaan tekniikan ansiosta Amber-ilmalämpöpumppu toimii erittäin suurella teholla sekä korkealla hyötysuhteella jopa alle -30 ˚C:ssa! Laajan tehoalueen ansiosta Amber antaa myös mahdollisimman suuren hyötysuhteen ja suuren enegiansäästön kaikkina vuodenaikoina.

Huippusäädettävyys
Mukavuutta korostavana toimintona Amber-ilmalämpöpumpussa on lämmitystilassa mahdollisuus säätää huoneen lämpötilaa yhden asteen välein + 8 ˚C:sta + 30 ˚C:een. Laite soveltuu siis myös kesäasuntojen ylläpitolämpötilan tuottajaksi. Tämä takaa, että sisälämpötila on juuri sopiva. I Feel -toimintoa käytettäessä laite mittaa lämpötilan kaukosäätimeltä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi sillä korkeudella, jolla oleskellaan, eikä esimerkiksi katonrajassa.
Sisäänrakennetun WiFi-toiminnon ansiosta Amber-ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata esimerkiksi mökin ylläpitolämpötilan ja normaalin huonelämpötilan välillä.
Amber-ilmalämpöpumpun monipuoliset toiminnot kuten viilennys ja ilmankierto (takkatoiminto) takaavat sen, että sisätiloissa on aina mukavat olosuhteet.